Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВНе съм квачка, че да мътя

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВНе съм квачка, че да мътя
Коментари Харесай

Томислав Дончев за срутището на пътя за Рилския манастир: Не съм квачка, че да мътя нещо

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Не съм квачка, че да мътя нещо! Когато става въпрос за строителство и пътни уреди, изненади се случват всевъзможни, изключително под влияние на стихиите на природата. Така че това, че има срутище... срутища има и в България, има и в чужбина, това не е нещо изключително. Винаги, когато си ремонтирате банята или жилището, се случва нещо да не е по този начин, както сте си го представяли. Въпрос е на следващи старания всичко да бъде възобновено. Не бих правил политически капитал от това.

Това разяснява в ефира на бТВ Томислав Дончев във връзка с пътя за Рилския манастир, където се появи срутище, а иманно там бяха наляти близо 6 млн. лева и то напълно неотдавна, преди две седмици. 

Съвсем скоро всички публични поръчки ще бъдат в електронен тип без нито лист хартия. В момента системата е в тестов интервал. Но тя е подготвена към този момент от една година и можем да я вкараме в работа незабавно, щом всички възложители в лицето на общините имат потенциал да боравят с нея, изясни той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР